3D Printing | Capgemini

Achtergrond In het kader van veilig werken, ook buiten kantoor, ontwikkelde Capgemini samen met IBM MaaS360 een Cloud product om mobiele devices te beveiligen tegen de risico’s van datalekken van gegevens op smart devices. Bescherming van zakelijke gegevens is een van de grootste uitdagingen voor bedrijven in zowel de publieke als de private markt.

Opdracht Visualiseer het software product Veilig Mobiel in een 3D print. Deze 3D print wordt als demonstratie model gebruikt ter ondersteuning van verkoopgesprekken. Geen 2D praatplaat, maar een 3D demonstratiemodel!

Uitvoering Voor de afdeling sales is het softwareprogramma met bijbehorende diensten gevisualiseerd in een 3D print. De klant ziet in eerste instantie 1 box, eenvoudiger kan het niet, de implementatie is eenvoudig en zorgeloos, dit is het totaalproduct dat Capgemini aanbiedt. Dit totaalproduct is mobile device management (MDM) software, die op afstand cyberaanvallen kan opmerken en bestanden kan overnemen en wissen.

Als je de box opent, wordt het business en private gedeelte getoond, zoals we dit op onze smartphones en tablets kennen. Veilig Mobiel plaatst om het business gedeelte een container, waarin alle business content wordt opgeslagen. Dit is zakelijke content zoals de business apps, de calendar en de e-mail. De container zorgt er voor dat de bedrijfsgegevens niet in aanraking kunnen komen met de privé gegevens van de medewerker en er geen zakelijke gegevens kunnen worden kopiëren of gedeeld. Op de container kan een beveiligde zakelijke VPN verbinding worden geplaatst om de bedrijfsgegevens veilig te kunnen laten communiceren met de buitenwereld. De klant kan de VPN (beveiligde) verbinding en het Threat Management als aparte modules kiezen.

Voordeel demonstratie model | uitleg bij abstract verhaal | draagt bij aan de heldere overdracht van een product

 3D_print_010

veiligmobiel

 

 

 

 

 

 

Home

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>