Commercial AT5

Opdracht Naamsbekendheid: maak commercial voor Koopcentrum Akerpoort in Amsterdam. Winkels variëren van outlet tot speelgoedwinkel tot witgoed. Toon de variatie en geef elke winkel podium. Max. 15 sec.

Uitvoering Openingsbeeld zijn icoontjes van producten uit de winkels. We zoomen in op aanbieding van die week. Elke winkel krijgt haar eigen commercial binnen de ‘algemene’ commercial van Koopcentrum Akerpoort. De voice over zijn een man en vrouw in gesprek. Met de vraag “Hé, waar koop ik dit? en het antwoord: Bij Koopcentrum Akerpoort” zal de naam het hele jaar door de huiskamer schalmen. De variërende aanbiedingen houden de commercial levendig. De overal shot van het Koopcentrum is ter oriëntatie, immers iedereen kent deze gevel aan de Ookmeerweg tegenover Westgaarde.

De radiocommercial is met dezelfde opzet. Een dialoog tussen 2 mensen. In plaats van de aanbieding worden daar producten uit alle winkels opgenoemd: Van Nike’s tot smartphones tot steigerhout.

Commericial AT5 | RTV Noordholland | Radiocommercial

 

AT5_commerical

Home

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>