Boek, tijdschrift en omslagen

Nieuw tijdschrift over Spanje: Por Favor

Opdracht Ontwerp 0-nummer + vormgeving volgnummers.

De edities zijn succesvol, dus ren naar de winkel voor alweer Por Favor nr. 4: het lentenummer! Met columns van o.a. Edwin Winkels, Fleur van der Put en Else Beekman en artikelen over o.a. ontwikkelingen in Catalonie, de mooiste plekjes of the road (van locals) en stedentripstips. Blader Por Favor nr1. Bij Fullscreen, klik rechtsbovenaan op X en je komt weer terug bij het begin.

——————–
Nu in de boekhandel (binnenkort ook 68 iconen van Nederlands bodem):

——————–
Nu in de boekhandel:

Selamat Makan, de Indonesische Keuken is een unieke verzameling van ruim 900 recepten, stuk voor stuk gekend en geroemd door de liefhebbers van de Indonesische keuken. Een schitterend en compleet basisboek, met bovendien een uitgebreide ingrediëntenlijst, tips en wenken en een volledige woorden- en uitdrukkingenlijst.

——————–
Zojuist verschenen: Reuma & alternatieve behandelmethoden

Opdracht Ontwerp het boek over Reuma, geef het een frisse uitstraling. Het dient ook praktisch te zijn; als naslagwerk voor artsen. De tabjes aan de zijkant van de pagina zijn voor de snelle zoekers en geven ook houvast tijdens het lezen.

Mensen met een reumatische aandoening hebben vaak behoefte aan goede informatie over behandelmethoden. Over reguliere methoden, maar ook over alternatieve en complementaire behandelingen. De auteurs hebben als uitgangspunt dat van elke behandeling de effectiviteit en veiligheid wetenschappelijk bewezen moet zijn.

‘Op een heldere manier en zonder waardeoordeel wordt beschreven wat een alternatieve methode inhoudt.’
Eindhovens Dagblad

——————–
Ontwerp covers boeken

vormgeving boekomslag twinspiratie

Wachtkamer_Havenstraat_Vluchtelingen

 

vormgeving boekomslag Tourflits 2017

vormgeving boekomslag Banneling

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>