Infographic Energieplein Kerckebosch

Tekstvreters en beelddenkers; 2 verschillende type mens. De één bouwt haar informatie op van A tot Z. De ander denkt vanuit een geheel, moet het eerst ‘zien’. Een combinatie van die twee is de Infographic.

Opdracht Visualiseer het Energieplein in Kerckebosch Zeist. Deze duurzame locatie omvat een wifibank, een energiefiets, zonnepanelen, plant-e technologie, een energyfloor en hergebruikt het hout uit omgekapte bomen die plaats moesten maken voor nieuwbouw. Nodig bewoners uit nieuwe ideeën in te brengen voor duurzame oplossingen. Het Energieplein Kerckebosch wil een inspiratieplek zijn voor Nederland en daarbuiten.

Infographic_Energieplein

Infographic Wifi hotspot De wifibank krijgt een eigen infographic: jongeren kunnen de energiestroom op gang brengen door een potje te voetballen op de energyfloor. In ruil daarvoor: gratis wifi en  je telefoon opladen! Bovendien is het een leuke ontmoetingsplek, zowel live als online.

Voordeel   Voor de snelle lezer | Vervangt lappen tekst | Nodigt uit tot lezen

vormgeving infographicHome

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>